Kort ventetid, personlig betjening og god information

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

Få et optimalt resultat og en god oplevelse Operationer

Udføres af erfarne kirurger og specialiserede sygeplejersker med mere end 20.000 operationer bag sig

Ved en operation i vores klinik er du i de bedste hænder. Alt personale er fuldtidsbeskæftigede i øjenspecialet og har mange års erfaring. Ved alle operationer anvendes 1. klasses materialer og det nyeste, mest sikre udstyr. Hygiejnen og sikkerheden er i højsædet ved hver eneste patient.

Udover et optimalt resultat af din operation lægger vi vægt på at du får en god oplevelse af hele forløbet.

Operationstyper

Grå stær: Uklarhed i øjets linse som er almindeligt optrædende efter 50 års alderen. Ved udskiftning af den uklare linse kan øjets brillebehov justeres.
Efter-stær: Opstår hos få procent af patienter som er opereret for grå stær. Består af en uklarhed i en tynd membran bag den kunstige linse. Kan på få minutter behandles med YAG laser.
Refraktiv linsekirurgi: Kurering af forskellige generende synsfejl som langsynethed, nær-synethed og bygnings-fejl med indsættelse af speciel kunstig linse i øjet.
Hornhindesygdomme: Hvis operation bliver aktuelt, kan du få den bedste rådgivning her. Henrik er ekspert indenfor transplantation og DSAEK af hornhinder.
Hængende øjenlåg: Med tiden får mange hængende øjenlåg – disse kan fjernes nænsomt af Stefan som er ekspert indenfor øjenlågskirurgi.

Glade patienter

 • “Vil gerne sige tak for øjenoperationen 26 sept., og for den fine service jeg oplevede. Nyt at se uden brug af briller som har været brugt i 50 år Så STOR TAK."

  - Poul Andersen (26.09.18)

 • “Det er faktisk det bedste jeg har gjort..."

  - Jytte Johansson om sin Symfony-operation i 2016

 • “Med mine erfaringer vil jeg anbefale andre at få opereret deres øjne med Symfony-linser i Privatklinik Hørsholm"

  - Jørgen Suhr, 2.7.2017

 • “Dette øjenlægebesøg, var uden tvivl et møde, med branchens mest kompetente og dygtige øjenlæger. Ydermere var sekretæren uddannet sygeplejerske, og man følte straks, at her var man i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, også langvejs fra, det er hver en kilometer værd at køre. TAK for god behandling."

  - Mai-Britt Corsini (20.02.17)

 • “Excellent service - and most important - excellent result from a cataract surgery where special lenses was used. Seeing like a hawk. The clinic speaks Danish, German, English and French - so don´t hesitate."

  - Lone Fisker (26.01.17)

 • “Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen os Jer. Selvfølgelig er den lægefaglige viden mest vigtig og denne er - efter min viden - i absolut top!. Nursing af patienten er professionel; dvs. I spørger med indlevelse og empati og er opmærksomme på alt omkring patienten”.

  - Bjarne K, Advokat

 • “Meget professionel vejledning. Er meget tilfreds med at lægen ville svare på alle mine og mors spørgsmål. Vi gik derfra med stor ro og en god mavefornemmelse. Stor ros herfra”.

  - Kristine B, Hørsholm

 • “Jeg meget tilfreds med hele forløbet omkring min operation. Jeg er specielt glad for den meget korte ventetid før og mellem operationerne (20/9-12 og 27/9-12). Jeg er meget overrasket over, at jeg kan klare mig med en læsebrille med så lav en styrke.”

  - Bodil B

 • “Jeg kan ikke finde på noget som kan gøres bedre. Jeg følte mig tryg fra første gang jeg blev behandlet (2014). Klinikken har en behagelig atmosfære. Den lægefaglige kompetance er overbevisende. Jeg har fået klinikken anbefalet og vil gøre det samme!”

  - Reinhard Tølke (grå stær 29. okt. 2015)

 • “Det var en oplevelse at gennemgå denne geniale grå stær operation. Tak for det nye forbedrede syn!”

  - Torben (27.05.15)

 • “Herligt! Kan nu se dybden – Golfbolden kan følges helt ud til 150 meter. Mange tak for god behandling!"

  - Per Steen Andersen (07.07.15)

 • “Henriks håndelag er imponerende, og lige så vigtigt for en nervøs patient er den rare, rolige og venlige atmosfære på klinikken. Sjældent at finde i dag."

  - Hans Andersen, Roskilde (25.08.15)

 • “En god oplevelse, hvor der kom svar på øjenspørgsmål. En grundig undersøgelse betød, at operation kunne udsættes."

  - Per (07.07.15)

Ring til os