Kort ventetid, personlig betjening og god information

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

Privatklinik Hørsholm samarbejder med Region Sjælland

Spørgsmål og svar om samarbejder med region sjælland

Nu kan Region Sjællands grå stær patienter vælge at blive opereret hos os

Privatklinik Hørsholm har d. 19. marts 2018 på vegne af et konsortium af tre øjenklinikker indgået en 2-årig aftale med Region Sjælland om offentlige operationer for grå stær. Det skulle gerne nedbringe de lange ventetider på operation.

Konsortium ”Grå Stær Sjælland”består af Privatklinik Hørsholm, Øjenklinik Holbæk og Ramsherred Øjenklinik, Næstved. Vore tre klinikker er allerede kendte leverandører af grå stær behandling i Regionen, og ved at lægge vores ressourcer sammen under én fælles administration kan vi stille med en betydelig operationskapacitet på 2.000 operationsforløb årligt. På grund af stor tilstrømning af henvisninger samarbejder vi nu også med Øjenklinik-Amager (http://www.øjenklinik-amager.dk/) og Speciallægeklinikken Centralen (http://www.ninn-pedersen.dk/) i Rødovre.

God service og kvalitet er i højsædet, hvis du vælger at blive opereret på én af vores klinikker, som er kendte for gode tilkørsels- og parkeringsforhold samt gode forbindelser til offentlig transport. Bliver du henvist under denne aftale får du transport-godtgørelse af Region Sjælland, uanset hvilken af de fem adresser du skal til. Læs mere her

Klik på nedenstående links eller gå til forsiden for at læse mere om os:

  

Glade patienter

 • “Det er faktisk det bedste jeg har gjort…”

  – Jytte Johansson om sin Symfony-operation i 2016

 • “Med mine erfaringer vil jeg anbefale andre at få opereret deres øjne med Symfony-linser i Privatklinik Hørsholm”

  – Jørgen Suhr, 2.7.2017

 • “Dette øjenlægebesøg, var uden tvivl et møde, med branchens mest kompetente og dygtige øjenlæger. Ydermere var sekretæren uddannet sygeplejerske, og man følte straks, at her var man i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, også langvejs fra, det er hver en kilometer værd at køre. TAK for god behandling.”

  – Mai-Britt Corsini (20.02.17)

 • “Excellent service – and most important – excellent result from a cataract surgery where special lenses was used. Seeing like a hawk. The clinic speaks Danish, German, English and French – so don´t hesitate.”

  – Lone Fisker (26.01.17)

 • “Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen os Jer. Selvfølgelig er den lægefaglige viden mest vigtig og denne er – efter min viden – i absolut top!. Nursing af patienten er professionel; dvs. I spørger med indlevelse og empati og er opmærksomme på alt omkring patienten”.

  – Bjarne K, Advokat

 • “Meget professionel vejledning. Er meget tilfreds med at lægen ville svare på alle mine og mors spørgsmål. Vi gik derfra med stor ro og en god mavefornemmelse. Stor ros herfra”.

  – Kristine B, Hørsholm

 • “Jeg meget tilfreds med hele forløbet omkring min operation. Jeg er specielt glad for den meget korte ventetid før og mellem operationerne (20/9-12 og 27/9-12). Jeg er meget overrasket over, at jeg kan klare mig med en læsebrille med så lav en styrke.”

  – Bodil B

 • “Jeg kan ikke finde på noget som kan gøres bedre. Jeg følte mig tryg fra første gang jeg blev behandlet (2014). Klinikken har en behagelig atmosfære. Den lægefaglige kompetance er overbevisende. Jeg har fået klinikken anbefalet og vil gøre det samme!”

  – Reinhard Tølke (grå stær 29. okt. 2015)

 • “Det var en oplevelse at gennemgå denne geniale grå stær operation. Tak for det nye forbedrede syn!”

  – Torben (27.05.15)

 • “Herligt! Kan nu se dybden – Golfbolden kan følges helt ud til 150 meter. Mange tak for god behandling!”

  – Per Steen Andersen (07.07.15)

 • “Henriks håndelag er imponerende, og lige så vigtigt for en nervøs patient er den rare, rolige og venlige atmosfære på klinikken. Sjældent at finde i dag.”

  – Hans Andersen, Roskilde (25.08.15)

 • “En god oplevelse, hvor der kom svar på øjenspørgsmål. En grundig undersøgelse betød, at operation kunne udsættes.”

  – Per (07.07.15)

Ring til os