31 51 23 33

info@privatklinikh.dk

Besøg Facebook

Langt de fleste mennesker over 70 år rammes af grå stær og døjer med nedsat syn. Hvis du er én af de mange, der oplever, at dit syn med årene bliver dårligere og dårligere, lider du måske af grå stær.

Grå stær viser sig som regel ved sløret syn, store ændringer i styrken på ens briller og en tendens til at blive blændet, når ens øjne bliver udsat for stærkt lys. Det skyldes, at øjets linse med tiden bliver mere og mere uklar – i visse tilfælde er det faktisk muligt at se, at linsen er blevet grålig. Grå stær er reelt et aldersbetinget fænomen, men det kan udbedres gennem en operation.

 

UKOMPLICERET OPERATION

Det er blevet meget normalt at operere for grå stær, og heldigvis er det en ret ukompliceret operation. Har du symptomer på grå stær, skal du dog først gennem en undersøgelse for at finde ud af, om du lider af grå stær. Derefter skal du i samråd med din øjenlæge finde ud af, hvad den bedste løsning er. Selve operationen er hurtigt overstået og er stort set både smerte- og risikofri. I forbindelse med operationen vil du få indsat en kunstig linse i øjet, der kan korrigere dit syn. Der findes flere forskellige typer linser, og derfor skal du i samråd med din øjenlæge først finde ud af, hvilken type linse der vil passe bedst til dig.

DU KAN ALTID FÅ EN HURTIG TID TIL DIT BARNS ØJENUNDERSØGELSE!

Efter operationen kan du hurtigt vende tilbage til dagligdagen, og allerede efter et døgn kan du foretage dig aktiviteter, hvor øjnene skal koncentrere sig, så som at læse eller se fjernsyn. I sjældne tilfælde er der behov for yderligere behandling, fordi der dannes små uklarheder bagerst på den nye linse. Det kaldes efterstær og kan nemt behandles med laser. For de fleste mennesker vil der ikke være nogle komplikationer efter operationen, og ens syn vil blive normalt igen.

Vil du vide mere om symptomerne for grå stær, eller ønsker du en tid til at blive undersøgt for eventuel grå stær, er du velkommen til at kontakte os, enten via kontaktformularen her på siden eller ved at ringe på telefon 31 51 23 33. Vi er altid klar til at svare på ethvert spørgsmål om øjenproblemer.

KORT VENTETID, PERSONLIG BETJENING OG GOD INFORMATION

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

VI HAR NOK DE GLADESTE PATIENTER

, 2970 Hørsholm