31 51 23 33

info@privatklinikh.dk

Besøg Facebook

Privatklinik Hørsholm tilbyder nye patienter en meget grundig øjenundersøgelse, hvor vi screener dig for alle væsentlige øjensygdomme

Det inkluderer en omhyggelig synsprøve med kontrol af dit brillebehov.

Har du brug for straks-behandling af f. eks. en øjeninfektion, har vi de fleste præparater i beredskab, så du ikke skal haste af sted til apoteket.

Resultaterne af alle special-undersøgelser vises med det samme på skærmen i klinikken, og du kan uden ventetid få forklaret, hvad de viser.

SPECIAL-ØJENUNDERSØGELSER

Privatklinik Hørsholms to øjenspecialister Henrik Bom Olesen og Stefan Klauber har tilsammen over 40 års erfaring med øjenundersøgelser og operationer. Vi er således altid i stand til at give vores patienter en grundig special-øjenundersøgelse og en efterfølgende forklaring, så de ikke sidder tilbage med nogle spørgsmål.

Second opinion:
En del øjenpatienter får på et tidspunkt behov for en uvildig vurdering af deres øjenproblem. Det sætter vi gerne tid af til, og vi har gode forbindelser til øjenafdelingerne med henblik på at indhente supplerende oplysninger.

 

Børn:
Øjenundersøgelse af mistænkt synsproblem hos børn er et af vores specialer. Vi prioriterer forebyggelse af synsnedsættelse i barnealderen meget højt, og derfor kan du altid få en hurtig tid til dit barn – til halv pris!

 

Nethinde-scanning (OCT):
Klinikken råder over det mest moderne kamera til scanning af nethinde og synsnerve. Med dette kan vi hurtigt og uden ubehag for patienten screene for f. eks. AMD eller diabetes-forandringer.

 

Synsfeltundersøgelse (perimetri):
Udføres rutinemæssigt til kontrol for grøn stær og andre lidelser, der kan påvirke dit synsfelt. Øjenundersøgelsen foretages med computer-styret apparatur og varer 5 – 10 minutter pr. øje.

 

Hornhindefotografering:
En af vores store interesser er hornhindens sygdomme og lysbrydning. Som noget helt specielt tilbyder vi mikrofotografering af hornhindens livsvigtige endothelceller.

 

Vurdering og henvisning til refraktiv kirurgi (synskirurgi):
Begge klinikkens øjenlæger er specialister i laser- og linse-kirurgi, så hvis du går med tanker om at få gjort noget ved dine øjne for at slippe for briller, kan vi rådgive dig neutralt om mulighederne.

KORT VENTETID, PERSONLIG BETJENING OG GOD INFORMATION

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

GLADE PATIENTER

, 2970 Hørsholm