31 51 23 33

info@privatklinikh.dk

Besøg Facebook

Privatklinik Hørsholm tilbyder nye patienter en meget grundig øjenundersøgelse, hvor vi screener dig for alle væsentlige øjensygdomme

Det inkluderer en omhyggelig synsprøve med kontrol af dit brillebehov.

Har du brug for straks-behandling af f. eks. en øjeninfektion, har vi de fleste præparater i beredskab, så du ikke skal haste af sted til apoteket.

Resultaterne af alle special-undersøgelser vises med det samme på skærmen i klinikken, og du kan uden ventetid få forklaret, hvad de viser.

SPECIAL-ØJENUNDERSØGELSER

Privatklinik Hørsholms to øjenlæger, Henrik Bom Olesen og Stefan Klauber har tilsammen over 40 års erfaring med øjenundersøgelser og operationer. Vi kan således  tilbyde dig en grundig special-øjenundersøgelse, og vi giver os altid god tid til efterfølgende, at forklare resultatet, så du ikke sidder tilbage med nogle spørgsmål.

Børn: 
Du kan føle dig helt tryg, ved at få undersøgt dit barn hos os; det er vi nemlig specialister i. Vi prioriterer forebyggelse af synsnedsættelse i barnealderen meget højt, og du vil blive grundigt orienteret om udfaldet af undersøgelsen. Vi giver os nemlig tid til både dig og dit barn! 

 

Second opinion:
En del patienter får på et tidspunkt behov for en uvildig vurdering af deres øjensundhed. Det sætter vi gerne tid af til, og vi har gode forbindelser til øjenafdelingerne med henblik på at indhente supplerende oplysninger.

 

Nethinde-scanning (OCT):
Klinikken råder over det mest moderne kamera til scanning af nethinde og synsnerve. Med dette kan vi hurtigt og uden ubehag for dig screene for fx AMD eller diabetes-forandringer.

 

Synsfeltundersøgelse (perimetri):
Udføres rutinemæssigt til kontrol for grøn stær og andre lidelser, der kan påvirke dit synsfelt. Øjenundersøgelsen foretages med computerstyret apparatur og varer 5 – 10 minutter pr. øje.

 

Hornhindefotografering:
En af vores store interesser er hornhindens sygdomme og lysbrydning. Som noget helt specielt tilbyder vi mikrofotografering af hornhindens livsvigtige endothelceller.

 

Vurdering og henvisning til refraktiv kirurgi (synskirurgi):
Begge klinikkens øjenlæger er specialister i laser- og linse-kirurgi, så hvis du går med tanker om at få gjort noget ved dine øjne for at slippe for briller, kan vi rådgive dig neutralt om mulighederne.

KORT VENTETID, PERSONLIG BETJENING OG GOD INFORMATION

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

VI HAR NOK DE GLADESTE PATIENTER

, 2970 Hørsholm