31 51 23 33

info@privatklinikh.dk

Besøg Facebook

Dette spørgsmål fylder selvsagt en del i manges bevidsthed. Selvom man bliver ældre, får man jo ikke mindre brug for at komme rundt.

I Øjenklinikken kender vi alle de krav der skal opfyldes for at kunne få fornyet kørekortet, og vi hjælper dig med at bevare eller genvinde trafiksynet.

Hvis der er tvivl om synet er godt nok ved synsprøven hos din egen læge, kan du altid få den gentaget af en øjenlæge. Ofte hjælper en justering af brilleglassene eller vi finder en årsag til nedsat syn, som vi kan behandle.

Reglerne for fornyelse af kørekort er i 2015 blevet ændret. Se nedenstående faktaboks om hvad der gælder for dig.

FAKTA

Er dit kørekort udstedt før d. 19. januar 2013, vil det normalt være gyldigt indtil du fylder 70 år. Det kan herefter fornys uden lægeattest indtil du fylder 75 år. Herefter kan kørekortet kun fornys for kortere perioder.

 

NYE KØREKORTREGLER 1. MARTS 2015

For mange ældre skal kørekortet fortsat fornys, når de fylder 70 år. Udløbsdatoen, der allerede står på kørekortet ændres altså ikke. Kørekortet skal derfor stadig fornys, når det udløber.

Et nyt tiltag er, at den første fornyelse nu kan gælde helt frem din 75 års fødselsdag. Som udgangspunkt skal der ikke afleveres en lægeerklæring ved denne fornyelse. Kørekortet kan fornys med en lægeattest og med en gyldighedsperiode på 2 år ad gangen, fra du er 75 til du er 79 år.

Når du fylder 80 år kan kørekortet fornys med lægeattest og en gyldighedsperiode på 1 år ad gangen.

KORT VENTETID, PERSONLIG BETJENING OG GOD INFORMATION

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

VI HAR NOK DE GLADESTE PATIENTER

, 2970 Hørsholm