Kort ventetid, personlig betjening og god information

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

Omhyggelige og grundige Øjenundersøgelser

Privatklinik Hørsholm tilbyder nye patienter en meget grundig øjenundersøgelse, hvor vi screener dig for alle væsentlige øjensygdomme

Det inkluderer en omhyggelig synsprøve med kontrol af dit brillebehov.

Har du brug for straks-behandling af f. eks. en øjeninfektion, har vi de fleste præparater i beredskab, så du ikke skal haste af sted til apoteket.

Resultaterne af alle special-undersøgelser vises med det samme på skærmen i klinikken, og du kan uden ventetid få forklaret, hvad de viser.

SPECIAL-ØJENUNDERSØGELSER

Privatklinik Hørsholms to øjenspecialister Henrik Bom Olesen og Stefan Klauber har tilsammen over 40 års erfaring med øjenundersøgelser og operationer. Vi er således altid i stand til at give vores patienter en grundig special-øjenundersøgelse og en efterfølgende forklaring, så de ikke sidder tilbage med nogle spørgsmål.

Second opinion: En del øjenpatienter får på et tidspunkt behov for en uvildig vurdering af deres øjenproblem. Det sætter vi gerne tid af til, og vi har gode forbindelser til øjenafdelingerne med henblik på at indhente supplerende oplysninger.
Børn: Øjenundersøgelse af mistænkt synsproblem hos børn er et af vores specialer. Vi prioriterer forebyggelse af synsnedsættelse i barnealderen meget højt, og derfor kan du altid få en hurtig tid til dit barn – til halv pris!
Nethinde-scanning (OCT): Klinikken råder over det mest moderne kamera til scanning af nethinde og synsnerve. Med dette kan vi hurtigt og uden ubehag for patienten screene for f. eks. AMD eller diabetes-forandringer.
Synsfeltundersøgelse (perimetri): Udføres rutinemæssigt til kontrol for grøn stær og andre lidelser, der kan påvirke dit synsfelt. Øjenundersøgelsen foretages med computer-styret apparatur og varer 5 – 10 minutter pr. øje.
Hornhindefotografering: En af vores store interesser er hornhindens sygdomme og lysbrydning. Som noget helt specielt tilbyder vi mikrofotografering af hornhindens livsvigtige endothelceller.
Vurdering og henvisning til refraktiv kirurgi (synskirurgi): Begge klinikkens øjenlæger er specialister i laser- og linse-kirurgi, så hvis du går med tanker om at få gjort noget ved dine øjne for at slippe for briller, kan vi rådgive dig neutralt om mulighederne.

ØJENUNDERSØGELSER MED KORT VENTETID

Vi bestræber os på, at vores patienter aldrig skal vente mere end 2 uger på at komme til en øjenundersøgelse hos os. Hvis du har spørgsmål, som du ønsker afklaring på, inden du møder op til din øjenundersøgelse på klinikken, er du altid velkommen til at sende os en e-mail via vores hjemmeside.

Glade patienter

 • “Vil gerne sige tak for øjenoperationen 26 sept., og for den fine service jeg oplevede. Nyt at se uden brug af briller som har været brugt i 50 år Så STOR TAK."

  - Poul Andersen (26.09.18)

 • “Det er faktisk det bedste jeg har gjort..."

  - Jytte Johansson om sin Symfony-operation i 2016

 • “Med mine erfaringer vil jeg anbefale andre at få opereret deres øjne med Symfony-linser i Privatklinik Hørsholm"

  - Jørgen Suhr, 2.7.2017

 • “Dette øjenlægebesøg, var uden tvivl et møde, med branchens mest kompetente og dygtige øjenlæger. Ydermere var sekretæren uddannet sygeplejerske, og man følte straks, at her var man i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, også langvejs fra, det er hver en kilometer værd at køre. TAK for god behandling."

  - Mai-Britt Corsini (20.02.17)

 • “Excellent service - and most important - excellent result from a cataract surgery where special lenses was used. Seeing like a hawk. The clinic speaks Danish, German, English and French - so don´t hesitate."

  - Lone Fisker (26.01.17)

 • “Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen os Jer. Selvfølgelig er den lægefaglige viden mest vigtig og denne er - efter min viden - i absolut top!. Nursing af patienten er professionel; dvs. I spørger med indlevelse og empati og er opmærksomme på alt omkring patienten”.

  - Bjarne K, Advokat

 • “Meget professionel vejledning. Er meget tilfreds med at lægen ville svare på alle mine og mors spørgsmål. Vi gik derfra med stor ro og en god mavefornemmelse. Stor ros herfra”.

  - Kristine B, Hørsholm

 • “Jeg meget tilfreds med hele forløbet omkring min operation. Jeg er specielt glad for den meget korte ventetid før og mellem operationerne (20/9-12 og 27/9-12). Jeg er meget overrasket over, at jeg kan klare mig med en læsebrille med så lav en styrke.”

  - Bodil B

 • “Jeg kan ikke finde på noget som kan gøres bedre. Jeg følte mig tryg fra første gang jeg blev behandlet (2014). Klinikken har en behagelig atmosfære. Den lægefaglige kompetance er overbevisende. Jeg har fået klinikken anbefalet og vil gøre det samme!”

  - Reinhard Tølke (grå stær 29. okt. 2015)

 • “Det var en oplevelse at gennemgå denne geniale grå stær operation. Tak for det nye forbedrede syn!”

  - Torben (27.05.15)

 • “Herligt! Kan nu se dybden – Golfbolden kan følges helt ud til 150 meter. Mange tak for god behandling!"

  - Per Steen Andersen (07.07.15)

 • “Henriks håndelag er imponerende, og lige så vigtigt for en nervøs patient er den rare, rolige og venlige atmosfære på klinikken. Sjældent at finde i dag."

  - Hans Andersen, Roskilde (25.08.15)

 • “En god oplevelse, hvor der kom svar på øjenspørgsmål. En grundig undersøgelse betød, at operation kunne udsættes."

  - Per (07.07.15)

Ring til os