31 51 23 33

info@privatklinikh.dk

Besøg Facebook

Privatklinik Hørsholm ejes og drives af øjenlægerne Henrik Bom Olesen og Stefan Klauber, som i fællesskab overtog kliniklokalerne i stueetagen 1. april 2013.

Hovedaktiviten er privat øjenlægebetjening med en høj grad af personlig service. Men vi har også plads til andre specialer, bl. a. har vi samarbejde med Åreknudeklinikken, og med tiden forventer vi at få andre speciallæger under samme tag.

Klinikken har ikke overenskomst med Sygesikringen, hvilket betyder at man enten selv skal betale for sin behandling eller være dækket af en sundhedsforsikring. Vi har aftale med Danske Regioner om at udføre øjenoperationer under behandlingsgarantien. Se mere om det udvidede frie sygehusvalg på sygehusvalg.dk.

Det er vores mission at klinikken skal være patienternes foretrukne private alternativ til det offentlige behandlingstilbud. Vi bestræber os derfor på at have meget korte ventetider (max. 1-2 uger) og give dig en udsøgt personlig service. For eksempel har alle vores kunder adgang til at benytte sig af vores 24 timers hot-line service.

, 2970 Hørsholm