Kort ventetid, personlig betjening og god information

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

Plastikkirurgi i Hørsholm

Selvom det er ganske naturligt, synes mange alligevel, at det skæmmer udseendet, når huden rynker eller øjenlågene hænger

Måske er du selv utilfreds med de spor, som tidens tand sætter på dit ansigt – og er måske ligefrem begyndt at kigge efter muligheder for plastikkirurgi i Hørsholm og omegn?

I så fald er du mere end velkommen i Privatklinik Hørsholm, hvor vi tilbyder kosmetisk laserbehandling, botox-behandling samt nænsom øjenlågskirurgi under professionelle forhold.

Kompetent øjenlågs- og plastikkirurgi i Hørsholm

Privatklinik Hørsholm ejes og drives af Henrik Bom Olesen og Stefan Klauber, som begge er erfarne øjenlæger.

Bom Olesen har høstet stor anerkendelse som en af Danmarks førende øjenkirurgiske specialister, mens Klauber er kendt som en omhyggelig kirurg med speciale i øjenlågskirurgi.

De to kirurger udgør tilsammen et professionelt og kompetent hold, som hører til blandt eksperterne indenfor plastikkirurgi – såvel i Hørsholm som i resten af landet.

Laser- og botox-behandling

Selvom klinikkens primære fokus er lagt på privat øjenlægebetjening, tilbyder vi også plastikkirurgi til Hørsholms og det øvrige Nordsjællands borgere – herunder injektionsbehandlinger med botox samt laserbehandling.

Behandlingerne er effektive og ufarlige metoder til at udglatte rynker, og med vores erfaring med kosmetisk kirurgi in mente, er du i de bedste hænder.

Find os her

Hvis du er ked af dine rynker og søger en klinik, der tilbyder plastikkirurgi i Hørsholm-området, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi bestræber os på at yde en høj grad af service, og du kan være sikker på at få den bedste behandling, når du benytter os som din foretrukne klinik for plastikkirurgi i Hørsholm.

Privatklinik Hørsholm ligger i stueplan på Usserød Kongevej 93 med gode parkeringsmuligheder og direkte busforbindelser fra Kokkedal og Rungsted Kyst stationer.

Læs vores anmeldelser her

Privatklinik Hørsholm har 5 ud af 5 stjerner baseret på 2anmeldelser.

Glade patienter

 • “Vil gerne sige tak for øjenoperationen 26 sept., og for den fine service jeg oplevede. Nyt at se uden brug af briller som har været brugt i 50 år Så STOR TAK."

  - Poul Andersen (26.09.18)

 • “Det er faktisk det bedste jeg har gjort..."

  - Jytte Johansson om sin Symfony-operation i 2016

 • “Med mine erfaringer vil jeg anbefale andre at få opereret deres øjne med Symfony-linser i Privatklinik Hørsholm"

  - Jørgen Suhr, 2.7.2017

 • “Dette øjenlægebesøg, var uden tvivl et møde, med branchens mest kompetente og dygtige øjenlæger. Ydermere var sekretæren uddannet sygeplejerske, og man følte straks, at her var man i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, også langvejs fra, det er hver en kilometer værd at køre. TAK for god behandling."

  - Mai-Britt Corsini (20.02.17)

 • “Excellent service - and most important - excellent result from a cataract surgery where special lenses was used. Seeing like a hawk. The clinic speaks Danish, German, English and French - so don´t hesitate."

  - Lone Fisker (26.01.17)

 • “Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen os Jer. Selvfølgelig er den lægefaglige viden mest vigtig og denne er - efter min viden - i absolut top!. Nursing af patienten er professionel; dvs. I spørger med indlevelse og empati og er opmærksomme på alt omkring patienten”.

  - Bjarne K, Advokat

 • “Meget professionel vejledning. Er meget tilfreds med at lægen ville svare på alle mine og mors spørgsmål. Vi gik derfra med stor ro og en god mavefornemmelse. Stor ros herfra”.

  - Kristine B, Hørsholm

 • “Jeg meget tilfreds med hele forløbet omkring min operation. Jeg er specielt glad for den meget korte ventetid før og mellem operationerne (20/9-12 og 27/9-12). Jeg er meget overrasket over, at jeg kan klare mig med en læsebrille med så lav en styrke.”

  - Bodil B

 • “Jeg kan ikke finde på noget som kan gøres bedre. Jeg følte mig tryg fra første gang jeg blev behandlet (2014). Klinikken har en behagelig atmosfære. Den lægefaglige kompetance er overbevisende. Jeg har fået klinikken anbefalet og vil gøre det samme!”

  - Reinhard Tølke (grå stær 29. okt. 2015)

 • “Det var en oplevelse at gennemgå denne geniale grå stær operation. Tak for det nye forbedrede syn!”

  - Torben (27.05.15)

 • “Herligt! Kan nu se dybden – Golfbolden kan følges helt ud til 150 meter. Mange tak for god behandling!"

  - Per Steen Andersen (07.07.15)

 • “Henriks håndelag er imponerende, og lige så vigtigt for en nervøs patient er den rare, rolige og venlige atmosfære på klinikken. Sjældent at finde i dag."

  - Hans Andersen, Roskilde (25.08.15)

 • “En god oplevelse, hvor der kom svar på øjenspørgsmål. En grundig undersøgelse betød, at operation kunne udsættes."

  - Per (07.07.15)

Ring til os