Kort ventetid, personlig betjening og god information

Få en grundig undersøgelse og forklaring, så du er fuldt orienteret om din situation

Børn og syn Ser mit barn normalt?

Barnets syn skal undersøges ved de lovsikrede helbredsundersøgelser hos den praktiserende læge. De finder sted, når barnet er 3, 4 og 5 år

Barnets syn udvikles i førskole-alderen. Derfor er det vigtigt, at synet bliver screenet ved helbredsundersøgelserne hos den praktiserende læge i 3, 4 og 5 års alderen. Her skal man opdage om begge øjne ser lige godt. Hvis ikke kan det være tegn på en ikke opdaget skelen eller bygningsfejl. Nogle former for synsfejl er delvis arvelige, så hvis et barn har to nærsynede forældre, er sandsynligheden for at det selv bliver nærsynet til stede.

Nogle synsfejl viser sig først efter skolestart, og her spiller skolesundhedsplejen en vigtig rolle med gentagne synsprøver. Rigtig mange børn henvises til os på mistanke om nedsat syn eller synsfejl, som skal korrigeres med briller.

Du kan altid få en hurtig tid til dit barns øjenundersøgelse!

Det giver altid anledning til stor bekymring hos forældrene, hvis der rejses tvivl om, hvorvidt barnet ser normalt. Det vil man da have undersøgt med det samme! I Privatklinik Hørsholm prioriterer vi undersøgelse af børns syn meget højt, så hos os kan du få en tid indenfor en uge til undersøgelse af dit barns øjne.

Vi mener heller ikke, at økonomi skal være en barriere, der afholder et barn fra at komme til en nødvendig undersøgelse, så vores takst er halv pris for alle børn under 16 år. Hvis undersøgelsen af en eller anden grund ikke kan udføres fuldstændigt ved første besøg, får I en ny tid uden beregning til at færdiggøre undersøgelsen og komme til en konklusion.

Skal mit barn have briller ? Eller kontaktlinser?

Udmåling af briller til børn under 10 år er en specialistopgave, som varetages af øjenlæger. Det er fordi Sundhedsstyrelsen kræver, at synet også bliver målt efter drypning af øjnene med et medikament (Cyclogyl), som giver store pupiller og lammer øjets evne til at fokusere. På den måde kan man få et helt objektivt mål for øjets optik. Kommer vi frem til at barnet skal have briller, får I en brille-recept med til optikeren.

Kontaktlinser anbefaler vi ikke til børn generelt, men kun i tilfælde af stor langsynethed eller nærsynethed.

Efter brilleordination anbefaler vi årlig kontrol af syn og briller.

Fakta

Sundhedsstyrelsen har bestemt, at briller til børn under 10 år kun må udmåles hos en øjenlæge.

Glade patienter

 • “Vil gerne sige tak for øjenoperationen 26 sept., og for den fine service jeg oplevede. Nyt at se uden brug af briller som har været brugt i 50 år Så STOR TAK."

  - Poul Andersen (26.09.18)

 • “Det er faktisk det bedste jeg har gjort..."

  - Jytte Johansson om sin Symfony-operation i 2016

 • “Med mine erfaringer vil jeg anbefale andre at få opereret deres øjne med Symfony-linser i Privatklinik Hørsholm"

  - Jørgen Suhr, 2.7.2017

 • “Dette øjenlægebesøg, var uden tvivl et møde, med branchens mest kompetente og dygtige øjenlæger. Ydermere var sekretæren uddannet sygeplejerske, og man følte straks, at her var man i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, også langvejs fra, det er hver en kilometer værd at køre. TAK for god behandling."

  - Mai-Britt Corsini (20.02.17)

 • “Excellent service - and most important - excellent result from a cataract surgery where special lenses was used. Seeing like a hawk. The clinic speaks Danish, German, English and French - so don´t hesitate."

  - Lone Fisker (26.01.17)

 • “Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen os Jer. Selvfølgelig er den lægefaglige viden mest vigtig og denne er - efter min viden - i absolut top!. Nursing af patienten er professionel; dvs. I spørger med indlevelse og empati og er opmærksomme på alt omkring patienten”.

  - Bjarne K, Advokat

 • “Meget professionel vejledning. Er meget tilfreds med at lægen ville svare på alle mine og mors spørgsmål. Vi gik derfra med stor ro og en god mavefornemmelse. Stor ros herfra”.

  - Kristine B, Hørsholm

 • “Jeg meget tilfreds med hele forløbet omkring min operation. Jeg er specielt glad for den meget korte ventetid før og mellem operationerne (20/9-12 og 27/9-12). Jeg er meget overrasket over, at jeg kan klare mig med en læsebrille med så lav en styrke.”

  - Bodil B

 • “Jeg kan ikke finde på noget som kan gøres bedre. Jeg følte mig tryg fra første gang jeg blev behandlet (2014). Klinikken har en behagelig atmosfære. Den lægefaglige kompetance er overbevisende. Jeg har fået klinikken anbefalet og vil gøre det samme!”

  - Reinhard Tølke (grå stær 29. okt. 2015)

 • “Det var en oplevelse at gennemgå denne geniale grå stær operation. Tak for det nye forbedrede syn!”

  - Torben (27.05.15)

 • “Herligt! Kan nu se dybden – Golfbolden kan følges helt ud til 150 meter. Mange tak for god behandling!"

  - Per Steen Andersen (07.07.15)

 • “Henriks håndelag er imponerende, og lige så vigtigt for en nervøs patient er den rare, rolige og venlige atmosfære på klinikken. Sjældent at finde i dag."

  - Hans Andersen, Roskilde (25.08.15)

 • “En god oplevelse, hvor der kom svar på øjenspørgsmål. En grundig undersøgelse betød, at operation kunne udsættes."

  - Per (07.07.15)

Ring til os